Министър-председателят Гълъб Донев събра областните управители на работна среща днес в резиденция

...
Министър-председателят Гълъб Донев събра областните управители на работна среща днес в резиденция
Коментари Харесай

Премиерът събра областните управители в резиденция Бояна - Политика

Министър-председателят Гълъб Донев събра областните шефове на работна среща през днешния ден в резиденция „ Бояна “.

Донев, министри от служебния кабинет и регионалните шефове са разискали дейностите на държавното управление по подготовката на изборите, като е подложен акцент върху превантивните ограничения за противопоставяне на следения и купения избор.

" Изтъкнати бяха ограниченията за гарантиране сигурността на машините за гласоподаване. Целта е с действителни дейности да бъдат разсеяни всевъзможни подозрения в обществото, че вотът може да бъде манипулиран ", оповестяват от пресслужбата на служебното държавно управление.

На работната среща е обсъждана и тематиката с дървата за огрев. От страна на държавното управление е декларирано " безапелационното желание да има цялостна бистрота по казуса, както и безкомпромисност във връзка с злоупотреби ". Работи се също по подготовката на законодателни оферти, които да запълнят дефицити в нормативната уредба и които да бъдат препоръчани на вниманието на идващия постоянен кабинет.

Сред другите тематики, обсъждани на срещата, са компликациите при тежкотоварния трафик, зимното разчистване и почистването на речните корита, положението на инфраструктурата по места, както и поддръжката за дребния и междинен бизнес по линия на европейските средства.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР